TUNGGU! TAWARAN ISTIMEWA

Lengkapkan Pembelian Dengan Tawaran 6 Lagi Ebook Tambahan!

Dapatkan Pakej Upgred EBOOK UTAMA + Bonus + Ebook TIKTOK LIVE + EXTRA BONUS 

Anda akan Dapat: 

Z

Ya! Saya Nak Ebook Tiktok Live - Apa nak buat sebelum buat Live

Bernilai RM30

Walaupun Tiktok shop sekarang tengah hot dan akan membuatkan sales anda padu namun anda kena tahu cara dan teknik yang berkesan untuk membuat live. Live yang baik akan membuatkan viewers nak duduk lama dalam live anda.
Z

Ya! Saya Nak Ebook TikTok Live - Teknik Ketika Live Tiktok

Bernilai RM30

Ebook siri ini akan berkongsi cara untuk anda kekal berinteraksi dengan baik ketika anda buat Live di Tiktok. Dengan ilmu yang dikongsi anda akan lebih tenang mengawal penonton Live anda walaupun anda perlu Live berjam-jam.
Z

Ya! Saya Nak Ebook Bonus Extra - Kutip duit dari Tiktok

Bernilai RM30

Anda perlu tahu data yang penting untuk anda kekal konsisten viral di Tiktok. Selain itu anda juga akan belajar cara bagaimana nak kutip duit yang telah anda dapat melalui Live dan sebagainya secara lebih jelas dan mudah.
Z

Ya! Saya Nak Ebook Extra Bonus - Nota Ilmu Rahsia Tiktok

Bernilai RM30

Cara analisis video dan baca data penting dalam Tiktok supaya anda dapat kaji sendiri bagaimana dan apa yang membuatkan sesebuah konten viral. Dengan mengetahui cara mengkaji video, anda akan lebih cepat faham bagai mana nak buat video viral yang seterusnya

Z

Ya! Saya Nak Ebook Extra Bonus - Langkah Pertama Berjaya Di Tiktok

Bernilai RM30

Proses yang anda perlu tahu dalam membina branding media sosial akan dikongsi dalam ebook siri ini. Dengan memahami proses, anda akan nampak hala tuju dan perancangan akan datang secara lebih jelas dan tepat.

Z

Ya! Saya Nak Ebook Extra Bonus - Teknik Konsisten Membina Branding

Bernilai RM30

Mungkin ramai yang mampu untuk memulakan proses membina branding. Tetapi tidak ramai yang tahu cara untuk kekal konsisten. Ebook siri ini akan berkongsi cara konsisten yang sangat penting untuk menarik follower Tiktok.

Hanya Tambah RM30 Sahaja

Saya Nak Dapatkan EBOOK UTAMA + Bonus Sahaja